AMO® Armonizzazione Morfologica Olistica

A.M.O® Armonizzazione Morfologica Olistica

Treball corporal holístic

A.M.O® es un treball corporal pedagògic, orientat a l’harmonització corporal a través de moviments petits, precisos i molt respectuosos amb el cos, que produeixen una recuperació de la forma natural del cos, un allargament de les cadenes musculars i una recuperació de la respiració natural.

A.M.O® ens permet entrar en contacte amb el propi cos, aprenent a conèixer-lo per nosaltres mateixos, oblidant el que tothom n’ha dit: “massa tou, massa feble, massa gras, massa prim…” per retrobar la mobilitat i la vitalitat dels muscles i desfer-ne les tensions.

Quan ens apropem a aquests canvis i transitem el procés, els símptomes de les diferents malalties i malestars milloren, i la persona s’apropa a una major comprensió de les raons personals per les quals ha arribat a aquesta situació de malestar corporal.

Practicar A.M.O® és empendre un viatge a través del teu cos i la seva història.  Quan més ens coneixem, més ens podem estimar, i deixar sortir el judici per entrar en la serenor.

Quins son els beneficis d’A.M.O?

  • Millora la respiració
  • Disminueixen els dolors musculars crònics
  • Afina les percepcions musculars i aumenta la confiança en un mateix
  • Millora el son
  • Millora les digestions i les diferents funcions de l’organisme
  • Es creix un xic més
  • … entre d’altres

Si et sens cridat per un treball respectuós i amable amb tu mateix@,
aquest treball pot ser per tu.

Per saber una mica més de A.M.O®
:

Què fer si estàs interessat?

Si vols conèixer  més d’aprop aquest treball ofereixo una entrevista personal gratuïta, on explico i et dono tota la informació necessària.

Si després de l’entrevista decideixes fer el treball, 2 sessions individuals et seran proposades, amb l’objectiu de preparar el cos i veure com està organitzat, i saber si es realment el que estàs buscant. Son 2 sessions d’1 hora mínim.

Després d’aquestes 2 sessions podràs participar del treball de grup. Els grups son de màxim 7 persones i mínim de 3.

Grups setmanals i mensuals.

PER DEMANAR LA TEVA ENTREVISTA TRUCA'M AL 634 12 68 37 o BÉ